Agymenés

Visszatérés?

Megosztás

Megmondom őszintén, ma meglepődtem. Van ez a blogom, amit A-Z magam indítottam. (Na jó, nem volt nehéz, hisz nem egy atomfizika feltelepíteni egy WordPress-t :D) Nem foglalkoztam vele az elmúlt 1 évben, csak volt. Ma pedig jött a szokásos összegző levél, amely szerint 2.480 egyedi látogató járt itt hosszabb-rövidebb időre. Ugyan nem sok, de én meglepődtem rajta, hisz nulla ráfordításom volt mostanában.

Visszatérni tervezek?

Jó kérdés. Mondhatni igen. Most így kicsit fellángolt a lelkesedésem a fentieknek köszönhetően. Viszont azért kőbe sem vésem, hisz a munka, itthoni dolgok és a család (2 manó) mellett nem biztos, hogy minden nap menni fog az írás. Kiderül majd.

Mire számítok? Mit tervezek?

Nem tervem ebből élni, ahhoz egyedül kevés vagyok. Amit szeretnék, hogy cikkről-cikkre jobban írjak és sikerüljön érdekes témákba nyúlnom.

Azonban célom az, hogy legyen azért néhány olvasóm. Akik követnek, kifejezik az esetleges tetszésüket, vagy épp kritikával illetnek. Kritikát amúgy is kérni fogok, hisz attól leszek jobb. 🙂

Írj te is agymenést!

Továbbá kérésem is van felétek. Szívesen megosztanám mások írásait is és nem is ingyen kérném. A részleteket még kitalálom, de az írásból származó bevétel nagy részét odaadnám a szerzőnek. Nagy rész alatt 90%-ot értek. Ezzel szeretnék több cikket az oldalra.

Mit várok? Milyen témában?

A téma bármi lehet. Tényleg bármi. Hisz az agymenés bármiről szólhat. Az egyetlen kérésem az, hogy ne legyen az írásban semmi törvénytelen, igyekezz szépen fogalmazni és ne nyúld le sehonnan más munkáját. Ennyi.

Hova lehet küldeni?

Ha esetleg kedvet kaptál és írnál, akkor keresd fel a https://agymenesek.hu/kapcsolat/ címet és az ott megadott e-mail címre küldd el az írást. Írd meg kérlek, hogy névvel, vagy anélkül jelenítsem meg?

Visszajelzés lesz a cikkről?

Természetesen! Ha küldesz írást, mindenképp vissza fogok jelezni, hogy a kevés feltételnek megfelelt-e. Amennyiben igen, akkor már a visszajelzés előtt kinn lesz az oldalon a cikk.

Oké, de mikor kezdem én?

Jogos kérdés lehet, mert a fentiek alapján úgy tűnhet, hogy másnak akarom „kiadni” a munkát. Ez csak részben igaz, saját anyagokat is tervezek. A következő cikk piszkozata már megvan, készül, igyekszem mihamarabb kitenni. 🙂

Ha tetszett a cikk, kedveld és oszd meg bátran! Ha pedig kíváncsi vagy a következő agymenéseimre, kedveld a Facebook oldalam!